Cikkek Összes kategória
Blog
Kapcsolat
Tudtad, hogy a 15,000 Ft. feletti rendelésnél csak 700 Ft.-os szállítasi költséget fizetsz? És hogy a 25,000 Ft- feletti rendelésnél ingyen szállítjuk ki neked a csomagot?

Passzé anyagok

A passzé kiválóan kellemes anyag


A passzé ruhaujjak, melegítők, illetve melegítő felsők befejezésére alkalmasak. A klasszikus passzé különösen elasztikus anyag, tehát elasztánt tartalmaz, aminek köszönhetően feszítés után könnyedén visszaáll eredeti állapotába. Éppen ezért ez az anyag alkalmas a pólóujjak befejezésére. Amennyiben passzét online szeretne vásárolni, különböző színből és mintából választhat. 


Passzé vásárlása kedvező áron


Webáruházunkban passzét kedvező áron vásárolhat. Sima, illetve bordázott passzéból választhat. A bordázott passzé súlya általában nagyobb a sima passzénál, ezért alkalmasabbak például nadrágok befejezésére. Ellentétben, a sima passzénak finomabb a szerkezete.

  • Cuff • Elasztikus bordázott • Elasztikus sima • Újdonságok • Kedvezmény • Ne felejtsétek el
Rendezés:

 
 
 

A passzé speciális alkalmazása és tulajdonsága


Az rugalmasságának köszönhetően a passzé közkedvelt anyag kiváltképp szabadtéri, illetve sporttevékenységeknél. A passzé kedvező áron megvásárolható gyermekruhák, illetve babaruhák készítéséhez is.

Kényelmes viselet, rugalmasság és kiváló flexibilitás a legmegfelelőbb jellemzője ennek az anyagnak. Legyen az egyszínű, színes, mintás vagy éppen bordázott, kétségkívül mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbb mintát.

Ezen felül, a passzé több más ruházat készítésére is alkalmasak, mint például:
  • Leggings
  • Melegítő felsők
  • Dzsekik
  • Sportnadrágok
  • Sapkák
  • Pulóverek
  • Baba rugdalódzók
Amennyiben passzét szeretne vásárolni kedvező áron, nálunk mindenképp jó helyen jár!

A passzé előnye


A passzé előnyeit a gyerekek és felnőttek is értékelik. Gyártásánál csak kiváló minőségű anyag használatos. Webáruházunk terjedelmes szín és minta kínálatában biztosan mindenki egyénileg választ majd, saját ízlése szerint.  Ez az anyag kiváló rugalmasságot biztosít, egyben az alakmegőrzés tulajdonságát is. Ezen felül, könnyedén tisztítható. Vásároljon Ön is passzét kedvező áron webáruházunk méteráru részlegén és győződjön meg róla személyesen. Nem bánja meg!

Mire kell ügyelni a passzé varrásánál?


A passzé elasztikus szövetanyag különböző anyagból, amelyet ruhaujjak, gallérok, melegítő nadrágok befejezésénél használnak. Van azonban néhány dolog, amire ügyelni kell a szegélyek varrásánál. Ha a passzét az anyag szélével varrjuk össze, a legjobb, ha overlock, illetve cikk-cakk öltést használunk. Az egyenes öltés csak zárt passzénál ajánlatos. Ügyelni kell arra, hogy csak részenként legyen varrva. Hogy a passzé ne legyen laza, az anyagot tanácsos mindig egy kicsit megfeszíteni. A varrás közben viszont a másik anyagot nem ajánlott húzni. Ez annyit jelent, hogy a passzét minden esetben csak addig lehet feszíteni, amíg el nem éri a kívánt hosszat. Miután elkészült, a szegélyt elég csak kifordítani. Amint látják, igazán egyszerű és gyors munkamenet. 

Keresés szín alapján

Kiválasztás súly alapján

Szívesen segítünk!

info@bubulakovo.hu +3616900435
Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!