Cikkek Összes kategória
Blog
Kapcsolat
óta 8:00 óra
be 15:00 óra
Tudtad, hogy a 15,000 Ft. feletti rendelésnél csak 700 Ft.-os szállítasi költséget fizetsz? És hogy a 25,000 Ft- feletti rendelésnél ingyen szállítjuk ki neked a csomagot?

Szabadidő anyagok

Szabadidő anyagok méteráru – Vásárlás kedvező áron


Éppen a szabadidő anyag az, amiből manapság egyre gyakrabban gyártanak modern és kényelmes ruházatot. Ez az anyag rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, aminek köszönhetően igazán széleskörű a használata. A szabadidő anyag légáteresztő, rugalmas és nagyon kényelmes a viseletre. Remekül használható az alábbiak készítésére:
  • Melegítők
  • Melegítő felsők
  • Sportruházat
  • Szabadidőruhák
Nyári időszakban a bolyhos, illetve a modal szabadidő anyagot ajánljuk megvételre. Ezekkel az anyagokkal egyszerűen lehet dolgozni. Viszont éppúgy, ahogy a többi anyagnál, a varrásnál használjon gömbölyű fejű varrógéptűt. Ily módon az anyag különösen védett lesz.

Amennyiben a szabadidő anyag megvétele mellett dönt, webáruházunkban valóban terjedelmes választékot talál. Különböző minőségű és kivitelű anyagokból választhat. Ha már megtalálta a megfelelő dizájnt, a szabadidő anyag méteráruként gyorsan és egyszerűen megrendelhető.

  • Designer szabadidő anyagok • Egyszínű szabadidő anyagok • Újdonságok • Kedvezmény • Ne felejtsétek el
Rendezés:

 
 
 

Mit is jelent pontosan a szabadidő anyag?


A szabadidő anyag gyapotból készül. Ez egy speciális, vékony anyag elasztikus szövetből, amely hasonló a jerseyhez.  Anyagtól függően kis mennyiség elasztán adalékot tesznek hozzá, hogy az anyag rugalmasabb legyen.  A szabadidő anyag valamivel vastagabb, mert a szövet több rétegéből tevődik össze. Ezen felül a gyártás során még egy speciális szövet is hozzáadódik, amely különleges szerkezetet alkot az anyag hátoldalán. Az anyag hátoldala kissé durvább, aminek köszönhetően melegebb is, mint a jersey.

A szabadidő anyag különféle tulajdonsága


A fésült szabadidő anyag hátoldala enyhén bemelegített, amely gyakorlatilag felszívhat némi izzadságot. A vastagabb anyag a megfelelő meleget nyújt. A fésült szabadidő anyag mindenekelőtt légáteresztő, ami biztosítja az ideális állandó hőmérsékletet.  Felső ruházat készítésére alkalmas, kiváltképp a téli időszakban. Ezzel szemben a bolyhos szabadidő anyag hátoldala vékonyabb és simább, enyhén rugalmas. Általánosságban a szabadidő anyag érintése kifejezetten kellemes, kényelmes ruhadarabok készítésénél könnyen és egyszerűen kezelhető. Ezért ez az anyag kifejezetten közkedvelt a gyermekdivatban.

Az elasztikus gyermek szabadidő anyag kiváló a szabadidős tevékenységekhez. A webáruházunkban gyermekmintás szabadidő anyagok óriási választékát találja. A gyerekek kedvence legfőképp a lágy, puhácska, fésült szabadidő anyag. Különösképpen a fésült szabadidő anyag hátoldalának érintése kellemes, melegít, ezért sapkák és sálak varrására közkedvelt.

A felnőttek is szeretik a kellemes és kényelmes anyagot. A szabadidő anyagból könnyedén készíthet melegítő felsőt, ruhát, melegítő alsót, tréningruhát, stb. Óriási a minták és színek választéka. Webáruházunkban lehetősége nyílik egyszínű, de mintás szabadidő anyagok közül is választania. Ilyen terjedelmes választéknál kétségkívül gyorsan megtalálja az Önnek és családja többi tagjának a megfelelő motívumot.

Szívesen segítünk!

info@bubulakovo.hu +3616900435
Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!