Cikkek Összes kategória
Blog
Kapcsolat
Tudtad, hogy a 15,000 Ft. feletti rendelésnél csak 700 Ft.-os szállítasi költséget fizetsz? És hogy a 25,000 Ft- feletti rendelésnél ingyen szállítjuk ki neked a csomagot?

Jersey

Mindennapi viseletre jersey kedvezményes áron


A jersey mindenki számára alkalmas szövet, legyen az felnőtt vagy gyerek. Miután Coco Chanel (francia divattervező) elkezdte műhelyében használni, a Jersey meghódította a világot. Ez az anyag kiváló sportöltözékek varrására éppúgy, mint hétköznapi ruházat készítésére. A jersey közkedvelt a gyermekdivatban is. A gyermekmintázatú jersey valóban óriási mennyiségben áll rendelkezésre. Nem számít, hogy tél vagy nyár van, a jerseyt kedvezményes áron minden évszakban lehet viselni. A jersey alkalmas:
  • pólók,
  • blúzok,
  • félruhák,
  • tunikák,
  • ruhák,
  • nadrágok,
  • leggings,
  • illetve szoknyák készítésére.
Estélyi ruhák jaquard pólóanyagból kifejezetten elegánsan hatnak.


Jersey – Gyermekminták


Még a legkisebbek is maguk szeretnének dönteni, mit vegyenek fel, mert pontosan tudják, mit szeretnének magukra ölteni. A gyerekeknek még nagyobb örömet okoz, ha maguk választhatják ki saját gyermek jersey mintájukat. Webáruházunk terjedelmes kínálatában a gyermekük biztosan megtalálja a neki kedves motívumot. A jersey tökéletes anyag a gyermekek számára, mivel együtt nő velük, robusztus, ápolása egyszerű.

A jersey viselete annyira kellemes, hogy a gyerekek még éjjel alvás közben is szívesen érzik testükön. Ez sem okoz gondot, csak bátran, vásároljon jerseyt és a puha álom biztosítva lesz! Készítsen gyönyörű pizsamákat legkedvesebbjeinek jersey méteráru kínálatunkból.

  • Designer jersey • Egyszínű jersey • Újdonságok • Kedvezmény • Ne felejtsétek el
Rendezés:

Jersey Road through the woods yellow digital print
Jersey Road through the woods yellow digital print
6000 Ft.
3300 Ft. / m Megspórolhat: 2700 Ft. (45%) Részlet
 
 
 

A jersey nélkülözhetetlen helyet foglal a divatban


Semmilyen más anyag nem használható annyira sokrétűen, mint a jersey. A jersey olyan szövet, amely alkalmazkodó és rugalmas, aminek köszönhetően kellemes a viselete és gyönyörűen simul az alakhoz. Ezen okból topok és pólók készítésére is alkalmas. Ez még távolról sem minden! Legyen szó divatos ruhákról, stílusos melegítő felsőkről vagy éppen sapkákról, a jersey minderre felhasználható.

Miből is készül tulajdonképpen ez az anyag?


A jersey lényegében körkötött kelme. Néhány százalék elasztánt tartalmaz, ami rugalmasságot kölcsönöz az anyagnak. Sokféle jersey típus létezik, mint például természetes viszkózból készült elasztikus jersey. A viszkóz jersey kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Sima, esős, tapintása kellemes, és az ebből készült termékek egész évben viselhetők, sőt még forró nyárban is! A pamut jersey a legismertebb, ennek alkalmazása a ruhakészítésben kifejezetten széleskörű. Gond nélkül készíthet öltözéket gyerekek és felnőttek számára is, mint például pólót, ruhát, leggingst, sapkát, nyakkendőt, otthoni, sport és éjszakai viseletet, stb.

Jerseyt jutányos áron vásárolni


Jóllehet jerseyt manapság vásárolhat elfogadható áron is, a jersey kiárusításban még pár eurót megspórolhat! Jerseyből készült ruhadarabban kifejezetten kényelmesen fogja magát érezni. Ez a rugalmas anyag viselése teljes komfortot biztosít és ápolása rendkívül egyszerű. Döntsön Ön is a jutányos árú jersey mellett és rendeljen webáruházunkból egészen otthonába! 

Keresés szín alapján

Szívesen segítünk!

info@bubulakovo.hu +3616900435
Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!