Lépj be a szuper hűségprogramba
Keresés

A hűségprogramban való tagság általános feltételei

A hűségprogramban való tagság általános feltételei

1. Szolgáltató

1.1. Bubulákovo s.r.o., Lužná 2320/6, Šaľa, 927 05, Slovenská republika, IČO: 53475321, DIČ: 2121405132, IČ DPH: SK2121405132, Bejegyezve a Nagyszombati Járásbíróság Kereskedelmi Nyilvántartásában, iratszám: 48090 / T (a továbbiakban "Bubulákovo s.r.o.").

1.2. A www.bubulakovo.hu webshopban történő vásárlás során a vásárló igénybe veheti a hűségprogram előnyeit.

2. A tagság létrejötte és időtartama

2.1. Minden 18 éven felüli személy tagja lehet a hűségprogramnak.

2.2. A hűségprogramban való tagsághoz a www.bubulakovo.hu webshopon történő regisztrációval lehet hozzájutni a regisztrációs űrlap kitöltésével. A regisztrációs űrlapon minden mezőt ki kell tölteni.

2.3. A vásárló a regisztráció során elfogadja a www.bubulakovo.hu webáruház általános kereskedelmi feltételeit, amelyek elérhetőek a weboldalon.

2.4. A hűségprogramban való tagság a regisztráció időtartama alatt érvényes.

3. Kedvezmények és a kedvezmény igénybevételének feltételei

3.1. A vásárló www.bubulakovo.hu webshopban történő vásárláskor a rendelés teljes árából 5%-tól 20%-ig terjedő kedvezményt kaphat a következő vásárlásra, vagy igénybe veheti az ingyenes szállítást.

3.2. A kedvezmény mértéke attól függ, hogy a vásárló a webshopba a jelszavával bejelentkezve összesen hány vásárlást hajtott végre. A vásárló a jelszót a regisztráció során kapta meg.

400 HUF = 1 pont

Plusz pontok:

50 pont a nálunk vásolt anyagokból varrott termékről készült fotó feltöltéséért

50 pont születésnapi ajándékként

3.3. Minden olyan leadott rendelés összegéért járó pont, amelyben nincs érvényesesítve kedvezményes kupon, hozzáadódik az előző pontok összegéhez. A végső érték határozza meg, mekkora értékű kedvezményt igényelhet a vásárló a következő vásárláskor. A kedvezmény csak a következő vásárlásnál érvényesíthető.

4. A kedvezmények értéke

50 pont - 5% kedvezmény a vásárlásra

150 pont - 10% kedvezmény a vásárlásra

200 pont - ingyenes szállítás

300 pont - 15% kedvezmény a vásárlásra

500 pont - 20% kedvezmény a vásárlásra

5. A hűségprogram és más kedvezmények

5.1. A hűségprogramban szerzett kedvezmények nem vonhatóak össze más kedvezményekkel (pl. kedvezményes kuponokkal).

5.2. A hűségprogramban megszerzett kedvezmények a már kedvezményes és akciós termékekre is vonatkoznak (például a kiárusítás alatt lévő árúkra).

5.3. A kedvezmény nem váltható be ajándékutalványra.

6. Személyes adatok védelme

6.1. A hűségprogramban résztvevő személy megerősíti, hogy a www.bubulakovo.hu webshopra történő regisztrációval kapcsolatos minden megadott adat, elsősorban kapcsolattartási adatok és, hogy megfelelnek a valóságnak és pontosak.

6.2. A Hűségprogramban részvevő személy kijelenti, hogy megismerte a hűségprogramban való részvétel feltételeit, és hozzájárul a személyes adatok kezeléséhez (név és vezetéknév, cím, város, irányítószám, telefon és e-mail cím) a Bubulákovo s.r.o., Lužná 2320/6, Šaľa, 927 05, Slovenská republika, IČO: 53475321, DIČ: 2121405132, IČ DPH: SK2121405132, Bejegyezve a Nagyszombati Járásbíróság Kereskedelmi Nyilvántartásában, iratszám: 48090 / T cég által. Hozzájárul, hogy ezeket az adatokat a cég kizárólag marketingcélokra, a cég hűségprogramjának céljára, fogyasztói versenyek és a termékek elérhetőségéről való tájékoztatás céljára használja. (Szlovák törvénykönyv 18/2018 Coll. értelmében)

 

6.3. Ez a hozzájárulás a regisztráció érvényességi idejére vonatkozik, és bármikor írásban visszavonható.

6.4. A hűségprogramban résztvevő személynek joga van:

- a személyes adatokhoz való hozzáféréshez és a személyes adatok helyesbítéséhez a törvényben meghatározott feltételek mellett;

- felvenni a kapcsolatot a Bubulákovo s.r.o. céggel. mint a személyes adatok kezelőjével vagy a Személyes Adatvédelmi Hivatalhoz fordulni jogorvoslati kérelmet benyújtva,amennyiben úgy találja, hogy az adatkezelő vagy más, nem helyesen járt el a személyes adatok kezelése és feldolgozása során.

Ebben az esetben a hűségprogram tagjának jogában áll követelni, hogy a következő személyek:

- magyarázatot adjanak a személyes adatokhoz;

- tartózkodjaknak azoktól a cselekményektől, amelyekkel kötelezettségeiket megszegik, esetleg az így kialakult helyzetet megszüntessék, vagy saját költségükön bocsánatot kérjenek vagy egyéb elégtételt nyújtsanak;

- hogy módosítsák vagy kiegészítsék a személyes adatokat annak érdekében, hogy azok igazak és pontosak legyenek;

- zárolják vagy töröljék a személyes adatokat.

7. A tagság megszűnése

7.1. A hűségprogramban való részvétel végét jelenti, ha:

- a hűségprogramban résztvevő személy írásbeli kérelmet nyújt be a hűségprogramban való részvétel megszüntetésére

- a hűségprogramban résztvevő személy a Bubulákovo s.r.o. által kizárásra kerül.

7.2. Okok, amelyek miatt a Bubulákovo s.r.o. kizárhatja a hűségprogramban résztvevő személyt:

-ha a hűségprogramban résztvevő személy valótlan vagy hiányos adatot adott meg a tagság létesítésével kapcsolatban;

-ha a hűségprogramban résztvevő személy bármilyen módon visszaél a tagsággal vagy az abból fakadó jogaival;

-ha a hűségprogramban résztvevő személy bármilyen módon kárt okoz a Bubulákovo s.r.o.-nak, vagy hűségprogramnak, legyen szó anyagi vagy nem anyagi, a cég jó hírnevében okozott kárról.

8. Záró rendelkezés

A Bubulákovo s.r.o. fenntartja a jogot, hogy a hűségprogramban való tagság feltételeit, valamint az általános szerződési feltételeket egyoldalúan bármikor módosítsa. Minden hasonló változást azonban köteles haladéktalanul közzé kell tenni a www.bubulakovo.hu weboldalon. Minden ilyen nemű változtatás a www.bubulakovo.hu weboldalon való közzététel napján lép érvénybe. A kedvezményhez való jog jogilag nem behajtható.

E-mail Facebook Instagram