Lépj be a szuper hűségprogramba
Keresés

Reklamációk

Hogyan kell reklamálni a terméket?

Az áru átvételekor, kérjük  ellenőrizze a termékek sértetlenségét. Esetleges sérüléseknél, helyben a futárszolgálatnál reklamáljon. Otthon alaposan ellenőrizze a csomag tartalmát (rendben-e van az áru mennyisége, helyes anyagtípust- e kapott, esetleg van-e valami hiba az anyagon). Ha talál valami hibát, kérjük írjon nekünk a info@bubulakovo.hu címre (nem mindig tudjuk felvenni a telefont). Írja le a hibát és ne felejtsen fényképet hozzácsatolni. Legkésőbb 48 órán belül válaszolunk.

Reklamáció vagy visszalépés a szerződéstől?

Az anyagokat méretre szabjuk, ezért nem lehetséges indok nélkül visszalépni a szerződéstől. Csak reklamálni lehet – lyukas anyagot, nyomdai hibát, rossz mennyiséget.

A szerződéstől való visszalépéshez nem elegséges indok a színárnyalattal, minta nagyságával való elégedetlenség.

Ha lyukat talál az anyagon, nyomdai hibát vagy más hasonló hibát, az reklamáció tárgya lesz. Kérjük, fényképezze le a hibát és küldje el e-mailben. Igyekszünk minden reklamációt úgy intézni, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek – áru visszatérítéssel, pénz visszafizetéssel vagy kedvezmény nyújtással.

Mivel az áru a gyártóktól nagy mennyiségekben, tonnákban érkezik hozzánk és mi dolgozzuk fel, megtörténhet, hogy néha az esetleges nyomdai hibákat vagy anyag hibákat nem vesszük észre. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy minél kevesebb ilyen eset legyen, de mi is csak emberek vagyunk. Ezért szíves megértését és elnézését kérjük! Természetesen mindig mindent az Ön megelégedésére fogunk megoldani:)
 

A szalagokat, hevedereket és gumikat gyakran vágott állapotban kapjuk az alvállalkozóktól. Igyekszünk vágás nélkül, egészében küldeni ezeket a termékeket, de nem mindig lehetséges. Az anyagokat mindig elő kell mosni. Az első mosásnál még színt engedhetnek. Mindig számoljon a zsugorodási mértékkel, amely minden anyagnál be van jelölve. 

 

A koszos anyagokat igyekszünk a megrendeltnél nagyobb mennyiségben vágni. Kicsi és kimosható foltok nem lehetnek reklamáció tárgyai.

Visszalépés a szerződéstől - Formanyomtatvány


Minta nyomtatvány a szerződéstől való visszalépéshez
(csak abban az esetben töltse ki és küldje el a nyomtatványt, ha vissza szeretne lépni a szerződéstől)

Kinek: Bubulákovo, Lužná 2320/6, Šaľa, 927 05

 

E-mail Facebook Instagram