Cikkek Összes kategória
Blog
Kapcsolat
Tudtad, hogy a 15,000 Ft. feletti rendelésnél csak 700 Ft.-os szállítasi költséget fizetsz? És hogy a 25,000 Ft- feletti rendelésnél ingyen szállítjuk ki neked a csomagot?

Ottobre design WOMAN

OTTOBRE design KIDS magazin 2000 februárjában jelent meg először. Ez a stúdió azonban már 1987 óta működik, gyermekek, tinik és nők részére terveznek és hoznak létre szabásmintákat. A szabásmintáik egyszerűek és egyértelműek, a gyerek minták a 56-170 cm (egyes kiádasai 62-170cm) méretben vannak készítve. A "OTTOBRE" megnevezés a olasz októberből keletkezett. Ennek a ügyes, több mint 20 fős csapatnak származási helye, Finnország. A magazin napjainkban több nyelven jelenik meg - német, francia, holland,svéd, finn, orosz és angol. Nálunk az angol változatát rendelhetik meg. OTTOBRE Designe KIDS fashion 4 x jelenik meg évente (január, április, július,október). Rátalálnak benne a Lillestoff,Znok,Hilco és sok más tervezőcég szöveteire. A mi kínálatunkban ezek a szöveteket is be vannak sorolva.
Rendezés:


Szia. Ez a kategória Ottobre design WOMAN jelenleg nem tartalmaz árut, mivel ki van árusítva. Pontos elérhetőségük kapcsán e-mailben, illetve telefonon érdeklődj.

Köszönettel – Bubulakovo

Keresés szín alapján

Szívesen segítünk!

info@bubulakovo.hu +3616900435
Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!