Lépj be a szuper hűségprogramba
Keresés

Egyedi ajándék táskák készítése

Szükséges anyagok, eszközök táska varráshoz (1db-hoz):

- kb. 25cm sárga anyag
- kevés mintás anyag a tojáshoz, nyuszihoz, és a behúzóhoz
- kb. 50cm szalag
- kevés ragasztós közbélés.Szabásminta:

A behúzó egy 3,5x22cm-es téglalap
A tasak szabásmintája (1db): 50x22cm-es téglalap

Szabás:

- 1db tasak
- 1db behúzó
- 1db nyuszi (csak a beragasztott anyagból érdeme kiszabni)
- 1db tojás (csak a beragasztott anyagból érdeme kiszabni)Húsvéti dekoráció készítése:

A nyuszit helyezd rá a tojás közepére. Állítsd a varrógépet sűrűbb öltésre, és válassz egy keskenyebb cikk-cakk programot. Varrj körbe a nyuszin.

A tasak egyik keskenyebb szélétől 21cm-re helyezd el a tojás alját a tasak közepére. Gombostűzd rá, és varrd körbe a cikk-cakk öltéssel.
A tasak két keskenyebbik oldalából vasalj be kétszer 0,5cm-t.A két behúzó keskenyebbik oldalán vasalj be 1-1cm varrásszélt, majd a hosszanti széleit vasald középre.A behúzók felső szélét gombostűzd a keskeny oldalakkal párhuzamosan, 3,5cm-re a tasakhoz. Varrj végig a szélén mm-esen. A szalagot tedd a behúzó alá, és a másik szélt is gombostűzd meg, és varrd végig.Ugyan így járj el a másik oldalon, a szalagot ott is vezesd végig.

Hajtsd színével befelé félbe a tasakot. A két oldalát fogjuk végigvarrni. Gombostűzd meg, és ügyelj rá, hogy a szalag se hol ne legyen a varrat alatt.
Varrj végig a két szélén.A tasak már így is kész van, de a sarkokat érdemes kivarrni, kicsit szebb formát ad a tasaknak.Fordítsd ki, és pakold meg csokival, apró meglepetésekkel.Horváth Laura

E-mail Facebook Instagram