Lépj be a szuper hűségprogramba
Keresés

Kézzel készült ajándéktáska!

A boltok tele van papír ,műanyag ajándéktáskákkal , ezek általában nagyon sablonosak …

Készítsünk egyedi ajándékhoz , egyedi tasakokat , különböző méretben , különböző anyagokkal , színekkel , ami megfelel az ajándékozott ízlésének , személyiségéhez leginkább közelálló stílusban .Én ezeket a mértekkel dolgoztam :
A tasakhoz szükséges 2 féle anyag(kis méretű tasak elkészítésekor célszerű lágyabb , nem túl merev anyagokat választani)
1 vékony gumi csík kb 10 cm –vagy szalag
1 db gomb
1, Az egyik készre vágott anyagunkat félbe hagytjuk, és összevarrjuk a két oldalát , úgy hogy az anyag színe belül egymáson feküdjön , vagyis a fonák oldal nézzen ránk !2,Az anyagunbe belenyúlunk alulról , szétválasztjuk a 2 anyagot és kinyitjuk:,összeillesztjük a varratlan oldalakat és letűzzük!

Készen van a tasakunk belseje ! –Ezt ebben az állapotában hagyjuk !
Ugyanezt megcsináljuk még 1x a tasak külsejére szánt anyaggal – de azt a végén ki is fordítjuk .

Ha megvagyunk a külsö és belső anyaggal is akkor, egymásba rakjuk a 2 tasakot ,szépen egymásba igazgatjuk . 
első éleit visszahajtjuk befele :Körbe varrjuk, szegjük az egész zsákot . A zsák szájának belső oldalán kijelöljük a középpontot és(krém színű anyagra )rávarrjuk a kis gumi fület félbe hajtva . Az arany anyagunk közeppontját kijelöljük, rárögzítjük -rávarrjuk a gombot. így:Elkészült az ajándéktáska. Ajándékozzunk egyedi ajándékot , egyedi ajándéktáskában !E-mail Facebook Instagram