Cikkek

Összes kategória

Blog

Kapcsolat

óta 8:00 óra
be 15:00 óra

Kereskedelmi feltételek

A www.bubulakovo.hu webáruház 2016.5.1.-től érvényes Általános kereskedelmi feltételei
 
Az eladó (alvállalkozó) és a felhasználó(ügyfél) közötti kapcsolat ezekkel a kereskedelmi feltételekkel, valamint a Szlovák köztársaság alkalmazandó jogszabályaival van szabályozva.
 
A www.bubulakovo.sk webáruház eladója és üzemeltetője:  Daša Kozmérová, Lužná 2320/6, Šaľa, 927 05, IČO 47115238,IČ DPH: SK1085828755.

Az adásvételi szerződés megkötésével a vevő igazolja, hogy megismerkedett üzleti feltételekkel és egyetért velük. A szerződés alatt a megrendelés viszzaigazolását értjük. A szerződés tárgya az áru kézbesítésével keletkezik. A szerződés szlovák nyelven van megkötve és az eladó archiválja. Nem adható ki harmadik személynek.

Megrendelését közvetlenül a honlapunkról adhatja le. Feltétele a megrendelőlapon helyesen kitöltött adatok.

Az eladó kötelezettségei
 
Kötelezettséget vállalunk  arra, hogy a termékeket helyes mennyiségben kézbesítjük ügyfeleinknek, a megrendelés napján érvényes ár fejében. Termékeink megfelelnek az összes előírásnak és szabványnak.

Nem vállalunk felelősséget a:

szállítási cég által okozott károkért
késedelmes szállításért hibásan kitöltött elérhetőségi adatok esetében
késedelmes szállításért a szállító cég hibájából
 
 
A felhasználó kötelezettségei
 
A felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és annak árát kifizeti az áru átvételekor. Szintén kötelessége, hogy az árut leellenőrizze és az esetleges hibákat jelentse a info@bubulakovo.hu címen.

Termékárak
 
Az ár áfát tartalmaz és a megrendelés idejében érvényes. Az árhoz postaköltséget számolunk. Az eladó fenntartja a weboldalon feltüntetett árak változtatásának jogát. Az eladó az általa leszállított, de még ki nem fizetett árura tulajdonjogát fenntartja.
 
Szállítási feltételek és postaköltség
 
Az árut a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk a DPD szállító cég által. A megrendeléseket 3 munkanapon belül intézzük és kézbesítjük ügyfeleinknek. Általában már a következő munkanapon továbbítjuk. Banki átutalás esetében az árut csak a számla végösszegének bankszámlánkra történő megérkezése után küldjük.
 
Ennél a fizetési módnál, kérjük várjon a fizetési utasításokra, amelyeket e-mail címére küldünk. Ezután elvégezheti az átutalást. Számoljon vele, hogy a banki átutalás néhány napot igénybe vesz. Kérjük, fizessen minél hamarább, mert a megrendeléseket, amelyek nincsenek kifizetve, 7 napon belül töröljük. A komunikáció felgyorsítása érdekében küldhet egy átutalási bizonylatot (print screen képernyő felvételt) a info@bubulakovo.hu címre.
 
Olyan áru esetében, amelyet jelenleg nem tartunk készleten, mindig kapcsolatba lépünk az ügyfelünkkel és informáljuk a várható kézbesítés dátumáról és a további eljárásról. A megrendelés kézbesítettnek van tekintve a megadott szállítási cím alapján. Nem vállalunk felelősséget a késedelmes szállításért rossz cím megadás végett. A számlát elektronikus úton küldjük.
 
Postaköltség meghatározása:

Futárszolgálat Magyarországra 1.500 HUF
Az utánvételért fizetendő költség 350 HUF
25,000 HUF feletti megrendelés esetében, nem fizet postaköltséget.
 
Fenntartjuk a jogot és kártérítést igényelünk az okozott károkért, ha a vevő nem veszi át az árut (utánvétel esetében). A kártérítés összege: postaköltség ára + 20 % a csomag értékéből. Szintén fenntartjuk a jogot arra, hogy további utánvételes szállítmányokat már nem küldünk.
 
Akciók és kedvezmények használati feltételei
 
Különös feltételek vásárlók számára
 
Bubukedvezmény. Ebben a részlegben kedvezményes termékeket talál. Designer anyagokat vásárolhat alacsony árakért.
 
Speciális kedvezmények. Időnként webáruházunk speciális kedvezményeiről is értesítjük. Az akciók általában egy napot érvényesek és a kedvezmény mértékéről előre tájékoztatjuk. 
 
Kedvezményeink és akcióink jogilag nem érvényesíthetőek.
 
Visszalépés az adásvételi szerződéstől a felhasználó részéről
 
A felhasználó 14 napig bármely indoklás nélkül visszaléphet az adásvételi szerződéstől. Szükséges, hogy kapcsolatba lépjen velünk a info@bubulakovo.hu címen és formanyomtatványban megadja a számla számot és az áru vásárlási dátumát. Kérjük, mellékelje az eredeti számlát.
 
Az árut együtt a vásárlást bizonyító dokumentummal (számla) 14 napon belül az áru visszatérítés kérvényezése után, küldje erre a címre: Daša Kozmérová - Bubulákovo, Lužná 2320/6, Šaľa, 927 05. Az árut csomagolja be úgy, hogy károsodástól védve legyen.  
 
A felhasználó köteles az árut tisztán, használatlatnul, sértetlen állapotban visszaküldeni, olyan állapotban, amelyben az eladótól átvette. Az anyagot nem szabad vágni, varrni vagy mosni. Ha ezek a feltételek nincsenek betartva, akkor az eladó nem köteles visszavenni az árut. Viszont az áru károsodása esetében az eladó jogosult kártérítést igényelni.
 
Az eladó köteles a felhasználónak 14 napon belül visszafizetni a vételárat. A visszafizetés módja közös megegyezéssel történik.

Figyelmeztetés:
 
A Fogyasztóvédelmi törvény 102/2014 számú szabályzata: áruk értékesítése vagy szolgáltatások nyújtása távollevők közötti szerződés alapján vagy üzlethelyiségen kívül megkötött szerződés alapján:
 
 – a levágott méteráru megrendelt mennyiségben méretre szabott terméknek van minősítve és ezért nem lehetséges indok nélkül visszatéríteni (indokolt lehet pl. a lyukas anyag). Nem elégséges indok a színnel, vastagsággal vagy mintával való elégedetlenség,...
 
Visszalépés a szerződéstől az eladó részéről
 
Abban az esetben, ha a felhasználó nem veszi át a csomagot, a szállítási költségeket a vevőnek kell megfizetnie. Fenntartjuk a jogot és kártérítést igényelünk az okozott károkért és a szállítási költségekért. A kártérítés összege: postaköltség ára + 20 % a csomag értékéből. Szintén fenntartjuk a jogot arra, hogy további utánvételes szállítmányokat már nem küldünk.
 
Ha a terméket már nem gyártják vagy nem kapható az alvállalkozónál.
 
Ha 7 napon belül a megrendelés felvétele után az áru nincs kifizetve (banki átutalásnál), a megrendelés törölve lesz! A kommunikáció felgyorsítása érdekében küldhet egy átutalási bizonylatot (print screen képernyő felvételt) vagy a info@bubulakovo.hu címen e-mailben értesíthet bennünket a fizetésről.
 
Termék reklamáció és garancia
 
A felhasználó jogait és kötelezettségeit a  Polgári törvénykönyv szabályozza. A termékekre 12 hónap garanciát vállalunk. Reklamáció esetén az ügyfél köteles írásban értesíteni minket és hozzácsatolni a vásárlást igazoló dokumentumot (számla). A szállítási költségeket az ügyfél fizeti. Garantáljuk, hogy a reklamációkat az írásbeli értesítéstől 30 napon belül intézzük.
 
A garancia nem vonatkozik a normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra és a termék helytelen kezelésére és használatára.

Adatvédelem
 
Az ügyfelek személyes adatai a 428/200 Adatvédelmi törvény szerint vannak tárolva. A  www.bubulakovo.hu webáruház nem oszt meg személyes információt harmadik felekkel, kivéve a szállító számára szükséges adatokat a megrendelés kézbesítése érdekében. Nem vállalunk felelősséget az adatok elvesztéséért, szerver feltörés vagy hacker-támadás esetében.
 
Az adatvédelmi megállapodás a felhasználó és az eladó között határozatlan időre szól. A felhasználó bármikor visszaléphet az adatvédelmi megállapodástól, írásos formában. 1 hónapon belül a visszamondás kézbesítésétől az eladó megszünteti a megállapodást.
 
A felhasználó köteles igaz adatokkal regisztrálni a szállítmány helyes kézbesítése érdekében.
 
 
Fenntartjuk a jogot, hogy az általános üzleti feltételeket bármikor megváltoztassuk, módosítsuk.
 
Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!