Cikkek Összes kategória
Blog
Kapcsolat

Ünnepi Boleró

Anyag: Bubu-ról van. Kétszer fél méter csillogós jerseyből készült. (S-M méretre elég) Az anyagot teszteltem szárítógépben. Nem potyog róla a csillám. Szabásminta: Egy sima pulcsi szabásmintát használtam alapnak.Kezdetnek kiszabtam az ujjakat a sötét színű anyagból
Majd a világosat vettem elő, és mint az ujjaknál, félbehatva az anyagot szabtam az alkotórészeket.

Az elejét mikor szabtam, akkor egy centivel előrébb toltam az anyagot, hogy még véletlenül se érjen össze majd. Elvégre ezt boleró, nem pulóver.

Mikor félbe kiszabtam az anyagot (az elejét a felsőnek), akkor megjelöltem a közepét. Ha nincs vágólap lehet az anyagon is jelölni. Kihajtottam és egy egyenes vonalzóval közében ketté vágtam
 
Azt szerettem volna, hogy egy kicsit íves legyen az eleje. Otthoni eszközökkel dolgozom, erre legcélszerűbb egy tányér.
Ahogy kettévágtam középeb az anyagot, szépen ráhelyeztem egy tányért a belső oldalára(a vágáshoz) és a tényér vonalában lekerekítettem a sarkát az anyagnak.Úgy varrtam össze, mint bármelyik pulcsit. Először a vállakat, majd felvarrtam az ujjakat és végül körbe szegtem az ujjától végig az oldalát.
Végül levágtam a sötét anyaból két hosszú csíkot, ezeket össze varrtam. És ferde pántot készítettem belőle. A képen látható módon.Félbehatja ráfogtam a világos anyagra, és egyenes öltéssel rátűztem a felsőre.
 


by MissFOX


Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!