Cikkek Összes kategória
Blog
Kapcsolat

Bubulákovo – a GOTS minősítésű anyagok hivatalosan is elismert értékesítője

Nagy lépés az emberiségnek, hatalmas a Bubulákovo-nak!

Kedves Vásárlóink, nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hivatalosan is elismertek minket, mint a GOTS tanúsítvánnyal rendelkező anyagok forgalmazóját!

Mit is jelent ez valójában? Kedves Vásárlóinkat biztosítjuk, hogy a nálunk vásárolt GOTS anyagok rendelkeznek a legszigorúbb és legismertebb tanúsítvánnyal a globális környezeti szabvány alapján (eredeti angolból Global Organic Textile Standard – GOTS). Ez a megjelölés az egész világon elismert legmagasabb szabvány az anyagok gyártásban, feldolgozásában és nyomtatásában, valamint hatalmas hansúlyt fektet a tanúsítvánnyal rendelkező ökológiai termesztésű nyersanyagok felhasználására.

A „GOTS organic“ olyan tanúsítvánnyal ellátott textil termékek, amelyek minimálisan 95%-ban tartalmaznak ökológiailag gyártott természetes szövetet. Minden felhasznált kémiai anyagnak, mint például a színezékeknek és más gyártásnál használt segédanyagoknak, meg kell felelniük a szigorú enviromentális és toxikológiai feltételeknek. Az alap társadalmi követelmények szintén a tanúsítás szerves részét képezik, amelyek rendszeres ellenőrzésnek vannak alárendelve.

A tanúsítvány megszerzése még nagyobb motivációt jelent számunkra, hogy felelősségteljesen viselkedjünk a környezettel, a fenntartható termeléssel és nem utolsósorban az etikai elvek érvényesítésével szemben.


https://www.global-standard.org/find-suppliers-shops-and-inputs/certified-suppliers/database/search

 

License Number: 1089044


A tanúsítványt itt található.


Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!