Cikkek Összes kategória
Blog
Kapcsolat

Utasítások, eljárások és útmutatás

Könyvjelző - tolltartó villámgyorsan

Könyvjelző - tolltartó villámgyorsan

Ma egy könyvjelző készítését mutatom meg, amiben magunkkal vihetjük a füzethez, naptárhoz a tollakat vagy ceruzákat. Elkészítése pár percet vesz igénybe, úgyhogy gyors ajándéknak is kiváló.

Mosható betét varrása egyszerűen

Mosható betét varrása egyszerűen

Bár a műanyagmentes július lassan véget ér, az otthonunk és életmódunk "zöldítése" egy hosszú folyamat. Mosható sminklemosó korongokat, nejlon zacskót kiváltó vászonzsákokat pofon egyszerűen készíthetünk magunknak s ezek mellett a mosható betét sem egy bonyolult feladat. Megmutatom én hogyan csinálom.

Maradék anyagok hasznosítása I.

Maradék anyagok hasznosítása I.

Általában mindig marad egy-egy olyan darabka a szabás után, amit már nem igazán tudunk felhasználni, de ahelyett, hogy kidobnánk ezeket most mutatok egy nagyon egyszerű, hasznos és rendkívül gyors módszert ezek felhasználására.

Egyedi gyerekszoba dekoráció készítése - Felhőpárna

Egyedi gyerekszoba dekoráció készítése - Felhőpárna

Napjainkban közkedvelt baba-, gyerekszobai dekorációk a különböző formapárnák. Ebben a bejegyzésben a felhőpárna készítés lépéseit mutatom meg nektek – ez alapján bármilyen formájú párna könnyedén elkészíthető, ha követjük a lépéseket.

A vasalódeszka új ruhája

A vasalódeszka új ruhája

Hosszasan fáztam ettől a dologtól, pedig annyira, de annyira egyszerű volt. Bizonyosan kezdő szint. És még csak nem is tart sokáig. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy nyugodtan vágjon bele

Maszk varrása

Maszk varrása

Nagyon fontos: Az otthon varrt textilmaszkok nem védenek meg a vírus ellen! Viszont valamelyest szűrik a beszívott levegőt, segítenek abban, hogy tudatosan ne nyúljunk az arcunkhoz és a környezetünkbe is kevesebbet „köpködünk” a saját vírusainkból. Vagyis a szeparálódást is segítik. Másik nagy előnyük, hogy moshatóak 60 fokon, de extrém esetekben (pl. ha nem gumival készül) akár 90 fokon is, plusz vasalni is lehet (a gumit kikerülve). És szemét sem képződik annyi, mint az eldobhatós maszkoknál. Varrjunk tehát maszkot! Nem túl anyagigényes és akár kézzel is lehet.

Napkalap percek alatt

Napkalap percek alatt

Az alábbi napkalap pillanatok alatt elkészíthető, mindössze egy kevés anyag, egy centi és a szokásos varrófelszerelés segítségével.

További cikkek ( hátralevők 35)

Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!