Cikkek Összes kategória
Blog
Kapcsolat

Blog

Egyedi gyerekszoba dekoráció készítése - Felhőpárna

Egyedi gyerekszoba dekoráció készítése - Felhőpárna

Napjainkban közkedvelt baba-, gyerekszobai dekorációk a különböző formapárnák. Ebben a bejegyzésben a felhőpárna készítés lépéseit mutatom meg nektek – ez alapján bármilyen formájú párna könnyedén elkészíthető, ha követjük a lépéseket.

A vasalódeszka új ruhája

A vasalódeszka új ruhája

Hosszasan fáztam ettől a dologtól, pedig annyira, de annyira egyszerű volt. Bizonyosan kezdő szint. És még csak nem is tart sokáig. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy nyugodtan vágjon bele

Maszk varrása

Maszk varrása

Nagyon fontos: Az otthon varrt textilmaszkok nem védenek meg a vírus ellen! Viszont valamelyest szűrik a beszívott levegőt, segítenek abban, hogy tudatosan ne nyúljunk az arcunkhoz és a környezetünkbe is kevesebbet „köpködünk” a saját vírusainkból. Vagyis a szeparálódást is segítik. Másik nagy előnyük, hogy moshatóak 60 fokon, de extrém esetekben (pl. ha nem gumival készül) akár 90 fokon is, plusz vasalni is lehet (a gumit kikerülve). És szemét sem képződik annyi, mint az eldobhatós maszkoknál. Varrjunk tehát maszkot! Nem túl anyagigényes és akár kézzel is lehet.

Napkalap percek alatt

Napkalap percek alatt

Az alábbi napkalap pillanatok alatt elkészíthető, mindössze egy kevés anyag, egy centi és a szokásos varrófelszerelés segítségével.

Szoknyavarrás kendőkből (vagy négyzet alakú anyagokból)

Szoknyavarrás kendőkből (vagy négyzet alakú anyagokból)

Kendőkből szoknyát készíteni kislányoknak gyors sikerélményt ígér, akár kezdő varróként is. Ajánlom szeretettel

További cikkek ( hátralevők 38)

Mindenhol ott vagyunk, ahol Önök is

Le ne késse akcióinkat, kedvezményeinket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!